Home / Tag Archives: Траекторија

Tag Archives: Траекторија

Груевски се спаси од „Траекторија“ Судот констатираше дека настанала апсолутна застареност за гонење на поранешниот премиер Никола Груевски во предметот „Траекторија“ за кинеските автопати. Сите судски трошоци поврзани за оваа постапка против Груевски ќе ги плати државата. Ова следува откако ...

Read More »