Home / Tag Archives: Трајковски

Tag Archives: Трајковски

Спорт за општествена акција

Младинскиот  Сојуз  Крушево во партнерство со Специјалната Олимпијада на Македонија, во рамките на проектот “Спорт за општествена акција“, финансиран од Европската унија од програмата Еразмус +, организира финален спортски настан во пинг понг и бадминтон. Натпреварите ќе се одржат во ...

Read More »

Фетаи до Трајковски, што бараше во Будимпешта

Обвинителката Фатиме Фетаи, на денешното рочиште за насилството во Општина Центар, побара објаснување од обвинетиот Александар Трајковски, која е целта на неговото патување Будимпешта, каде беше фотографиран заедно со пребеганиот екс премиер, Никола Груевски, при што тој потврди дека се ...

Read More »