Don't Miss
Home / Tag Archives: Транспортер.Талевски

Tag Archives: Транспортер.Талевски

Наскоро стартува судскиот процес “Транспортер”

Најдоцна до вторник, или в среда нареднава недела   ќе се знае  точниот датум за првото судско рочиште за предметот „Транспортер”. Според  агенцијата Макфакс од Кривичниот суд, до судијата Горан Бошевски се уште пристигнуваат приговорите на обвинетите на  содржината на обвинението ...

Read More »