Don't Miss
Home / Tag Archives: трета

Tag Archives: трета

Хусеин Болт од М…

Започната е Третата Светска војна, но таа не се води со тенкови и со артилерија туку, со сите форми на пропаганда. Се води војна помеѓу лагата и вистината. За жал лагата е многу помоќна, поорганизирана, користи ресурси и што има ...

Read More »

Стартуваше зонското паркирање во третата зона

Неколку месеци по воведувањето на зонско паркирање во Битола, деновиве стартуваше зонското паркирање во третата зона. Фирмата “Стентон паркинзи”, која стопанисува со паркинг-просторот во Битола, деновиве ги постави таблите за наплата на паркирањето во третата зона. Според ценовникот за паркирање ...

Read More »