Home / Tag Archives: трговци

Tag Archives: трговци

Барања на група трговци од Битола

До сите релевантни институции во Република Северна Македонија Почитувани, Имајќи ја во предвид новонастанатата ситуација и препораките на Министерството за Здравство, со цел заштита на граѓаните, наша обврска е да ве известиме дека се соочуваме со сериозни проблеми во поглед ...

Read More »