Home / Tag Archives: трибини

Tag Archives: трибини

Наместо нов стадион монтажни трибини

Импровизациите на градоначалникот Владимир Талески немаат крај. Иако тој ветуваше нов стадион по европски стандарди, откако ја турна трибината и го раскопа теренот тој наместо нов стадион деновиве поднесе до Советот предог одлука за монтирање на монтажни трибини, донација од ...

Read More »

ВМРО ДПМНЕ почнува со трибини со граѓаните

Од ВМРО-ДПМНЕ информираат дека од утре почнуваат со трибини насловени „Отворено со комисиите на ВМРО-ДПМНЕ – Знаеме како, можеме подобро“ на кои ќе се обиделе да се доближат и ги одговорат прашањата на граѓните. Првата трибина ќе ја одржи Правната ...

Read More »

Се поставуваат столчиња на трибините на стадионот на ФК Новаци

Општина Новаци започна акција за поставување столчиња на трибините на стадионот на ФК Новаци во Новаци. Станува збор за 300 столчиња кои се обезбедени од Агенција за млади и спорт на Република Македонија. -Денеска ја започнавме акцијата на поставување на ...

Read More »