Home / Tag Archives: трилер

Tag Archives: трилер

Објавен романтот “Единствено сеќавање на Флора Бенкс“ од Емили Бар

Во издание на „Бата прес“ на македонски јазик се објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската унија и Министерството за култура, ...

Read More »