Don't Miss
Home / Tag Archives: Царовска

Tag Archives: Царовска

Отворен нов клуб на пензионери во Битола

                                      Во присуство на голем број пензионери, вицепремиерката за економски прашања, Мила Царовска,претседателката на Сојузот на пензионери на Македонија  Станка Трајкова, градоначалниците на Битола и Новаци, Наташа Петровска и Љубе Кузмановски, денеска во Битола  беше свечено отворен нов клуб ...

Read More »

Отворена нова градинка во Кравари

   Денеска во битолското село Кравари министерката за труд и социјална политика Мила Царовска во придружба на градоначалникот на Битола Наташа Петровска,   отворија  нова детска градинка. Станува збор за нов објект со високи стадарди, во кој ќе бидат згрижени 40 ...

Read More »

Програми и мерки за самовработување

 В сабота  на 15.12.2018 година (сабота), со почеток во 12.00 часот во хотел “Милениум” ќе се одржи презентациjа на новите активни програми и мерки за самовработување од Оперативниот план на МТСП, во рамките на вториот ден од Саемот за кариера ...

Read More »

Живко Митревски обвинува за упад на Мила Царовска во ССМ

Живко Митревски бара оставка од министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска. Спорниот претседател на Сојузот на синдикати на Македонија вели дека Царовска извршила упад во ССМ и направила обид за, како што вели, да биде сменет по незаконски ...

Read More »