Home / Tag Archives: це

Tag Archives: це

Латас си поднесе оставка од уредник на Сител

Драган Павловиќ Латас поднесе оставка од функцијата Главен и одговорен уредник во ТВ Сител. Во оставката, која ја објавија медиумите, се вели: ,,Оставката ја поднесувам со цел – заштита од понатамошни притисоци кон мене како новинар и кон медиумот во ...

Read More »