Don't Miss
Home / Tag Archives: цели Смилковско

Tag Archives: цели Смилковско

Смилковско езеро се злоуотребува за политички цели

Револт кај родителите на момчињата кои беа застрелани кај Смилковско езеро во 2012 година по одлуката на Врховниот суд да ја укине пресудата во предметот „Монструм“ и да го врати судењето во првостепениот суд на повторно одлучување. Како што информираа ...

Read More »