Home / Tag Archives: ТВ Нова

Tag Archives: ТВ Нова

ВМРО ДПМНЕ и сврте грб на ТВНова.Телевизијата пред затворање?!

За време на вториот круг од локалните избори ВМРО-ДПМНЕ најмногу пари издвоила за рекламирање на телевизиите. Некогаш најрекламираната партија од над 50.000 евра колку што партијата потрошила за рекламирање на телевизиите, ТВ Алфа добила 26.039 евра. ТВ Нова во вториот ...

Read More »

Врие во ТВ Нова и ТВ Мега

Врие во ТВ Нова.Телевизијата им должи 3 плати на вработените, па доколку не се регулира овој проблем, според дел од новинарите и вработените, се доведува во прашање понатамошното функционирање на телевизијата.  Инаку, овој медиум е во сопственост на градежната компанија ...

Read More »