Home / Tag Archives: Учи

Tag Archives: Учи

Бизнисот да им даде шанса на хендикепираните

Првичните резултати од проектот „Учи, работи, биди продуктивен”, наменет за лицата од ранливи категории, имплементиран од страна на Лоотус Ј со поддршка од амбасадата на Австралија, денес беше презентиран пред нерезидентниот амбасадор на Австралија за Македонија, Србија и Црна Гора ...

Read More »