Home / Tag Archives: училница

Tag Archives: училница

Општината изработи Платформа, Домашна училница

Општината Битола во соработка со наставниците денеска започна со задавање на интернет содржини за учениците. Оваа интернет платформа, постојано ќе се надополнува со нови наставни содржини, со цел учениците да можат дома да работат на совладување на наставниот материјал. Седиме ...

Read More »