Home / Tag Archives: уета

Tag Archives: уета

Велигденско воскресение

                     Деновиве, кога  буквално цела Македонија беше во карантин,бидејќи од петокот во 16 часот на целата територија беше прогласен полициски час, седејќи  пред компјутерот вниманието ми го привлече  една мисла на мојот колега и пријател Венко Андоновски, кој вели: ...

Read More »