Home / Tag Archives: украсен

Tag Archives: украсен

Доделени наградите за најубаво украсени новогодишни простори

Градоначалникот на општина Битола, денес ги додели наградите за најубаво новогодишно украсен простор. Беа доделени вкупно девет  награди меѓу кои 3 први, 4 втори и 2 трети награди. Во категоријата најубаво новогодишно украсени куќи и дворови прва награда доби Пеце  ...

Read More »