Home / Tag Archives: УН

Tag Archives: УН

Продолжува соработката на Општина Битола и UN Women.

По успешната реализација на регионалниот проект „Промоција на Родово одговорни политики и буџетирање“, UN Women – Тело на ОН за родова еднаквост и зајакнување на жените, започна со реализација на нова фаза од проектот што ќе се спроведува во наредните ...

Read More »