Don't Miss
Home / Tag Archives: унгарско

Tag Archives: унгарско

Груевски од Будимпешта коментира за “Рекет“

Никола Груевски, кој има унгарско државјанство и ужива во убавините на Будимпешта сеуште изгледа емотивно е врзан за Македонија. Во неможност од парламентарната говорница да ги коментира состојбите во Македонија тој од Будимпешта без ни малку самокритика се навраќа на ...

Read More »