Home / Tag Archives: унија на млади сили

Tag Archives: унија на млади сили

Унија на млади сили: ВМРО-ДПМНЕ е партија која му дава шанса на младите

-ВМРО-ДПМНЕ е народна партија која секогаш им укажува доверба на младите и им дава шанса да ги покажат своите капацитети. Сите политики на Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ се директно или индиректно насочени кон обезбедување подобри услови за младите, подобро образование ...

Read More »

Младите од ВМРО-ДПМНЕ ги посетија старите лица во Хосписот Сју Рајдер

Во рамки на акцијата “Се грижиме“ Унијата на млади сили на владејачката ВМРО-ДПМНЕ низ целата држава ги посетува домовите за стари лица. Денеска беа во Битола, во посета на старите лица згрижени во “Хоспис Сју Рајдер“. – Главна цел ни ...

Read More »