Home / Tag Archives: УНК

Tag Archives: УНК

Од УБК изнесовме 800 ГБ снимки

Од УБК бил изнесен неверојатни 800 GB нелегалено прислшуван материјал. Ова во судница го кажа Ѓорги Лазаревски, кој денеска сведочи во Кривичниот суд, на рочиштето за „Таргет и Тврдина”. Ако се земе во обзир дека еден филм зафаќа нешто повеќе ...

Read More »