Home / Tag Archives: Управен одбор

Tag Archives: Управен одбор

Избрани нови членови на Управниот и Надзорниот одбор на АД ЕЛЕМ

Марјанчо Николов, поранешен пратеник од редовите на СДСМ, е именуван за член на Управниот одбор на АД ЕЛЕМ, кој воедно ќе биде директор за комерцијални работи во државната компанија за производство на електрична енергија. Николов ја предводеше пратеничката листа на партијата ...

Read More »