Don't Miss
Home / Tag Archives: урбани

Tag Archives: урбани

Средба на градоначалникот Талески со претседателите на Урбаните заедници во Битола

Денеска во општината Битола, градоначалникот д-р Владимир Талески одржа средба со претседателите на Урбаните заедници. На оваа традиционална по новогодишна средба со првите луѓе на месните заедници градоначалникот д-р Владимир Талески, откако најпрво им ги честита новогодишните и божиќните празници ...

Read More »