Home / Tag Archives: Уставен суд

Tag Archives: Уставен суд

“Тврдокорните“омекнаа, бараат аболиција од Иванов

Тврдокорните денеска упатија писмо до претседателот Ѓорѓе Иванов со барање за аболиција за насилствата на 27 април во Собранието на Македонија. „Имајќи предвид дека сите се еднакви пред Уставот и законите, бараме во согласност со законот, да извршите аболиција на ...

Read More »