Home / Tag Archives: уставно

Tag Archives: уставно

„ВМРО-ДПМНЕ никогаш нема да дозволи промена на уставот со цел промена на уставното име“

Ставот на ВМРО-ДПМНЕ за името на Република Македонија е јасен, цврст и непроменет. За било какво можно решение, народот ќе биде прашан на референдум. Премиерот Никола Груевски на масовниот народен собир пред македонското Собрание истакна дека ВМРО-ДПМНЕ никогаш нема да ...

Read More »