Home / Tag Archives: утрем Транспортер

Tag Archives: утрем Транспортер

Утре продолжува судењето на Талески

Судскиот процес “Транспортер“ продлжува утре четврток на 5 јули со распит на сведоците. Утрешното судење доага откако во понделникот истото беше одложено, бидејки сведоците на СЈО дирекорките на Транскоп Елпида Крстевска, на ОУ Елпида Караманиди, на Кирил Методиј и Бистрица ...

Read More »