Home / Tag Archives: вахабисти

Tag Archives: вахабисти

Во Босна почна акција за апсење на вахабистите

Припадниците на Агенцијата за истрага и заштита на Босна и Херцеговина утрово по налог на Обвинителството на БиХ уапсиле 15 лица поврзани со вахабистичкото движење. Акцијата со коден назив „Дамаск” е спроведена во 17 градови во БиХ. Овие лица се ...

Read More »