Home / Tag Archives: Валентин

Tag Archives: Валентин

Весник кој ги преживеа сите системи

                  Во својата честитка по повод јубулејот 56 години на Битолски весник, претседателот  на Советот на Битола, Валентин Груевски пишува:           -Ако останете на пазарот 56 години,  надживеете една и друга власт, надживеете еден и друг систем,  ја преживеете транзицијата, ...

Read More »

Валентин Груевски нов претседател на Советот на Битола

Валентин Груевски,  од ЛДП, носителот на листата на Коалицијата на СДСМ “ Живот за сите “  е избран за претседател на Советот на Општината Битола. На предлог на мандатно имунитетската комисија Валентин Груев ски беше избран со 20 гласови за ...

Read More »

Груевски: Од недела ќе се врати животот во Битола

Најпрво од името на советничката група на СДСМ и коалицијата би сакал да ви се заблагодарам за илјадниците отворени врати и приемот кој го имавме во овие 20 дена. Би сакал на сите да ви порачам дека времето на уцени, ...

Read More »

Ќе го реновираме планинарскиот дом Копанки

Сакаме да ја потсетиме битолската јавност дека непосредно пред изборите 2013та година се запали планинарскиот дом Копанки. Тоа беше кампања за тие избори кога Владимир Талески за два дена пристигна и кажа дека ќе го изгради планинарскиот дом. Денес, 4 ...

Read More »

Адаптација на Офицерскиот дом

Во врска со состојбата во која се наоѓа Офицерскиот дом прес конференција одржа носителот на листата на СДСМ и Коалицијата “ За подобра Македонија “ Валентин Груевски. -Офицерскиот дом е вистински симбол на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ во овие 12 години ...

Read More »

Наташа Петровска најави победа во првиот круг

Во преполнетата сала на хотелот Епинал, вечерва се одржа конвенција на кандидатката за градоначалник на Битола од СДСМ Наташа Петровска  и листата на кандидати за советници, предводена од Валентин Груевски. На конвенцијата пред присутните се обратија претседателот на Општинската организација ...

Read More »