Don't Miss
Home / Tag Archives: вебинар

Tag Archives: вебинар

Државата да изготви национален концепт за откривање и работа со надарени и талентирани студенти за да го спречи одливот на мозоци

Државата итно треба да направи национален концепт за откривање и работа со надарените и талентираните студенти по примерот на Словенија, за да се спречи одливот на мозоци. Недоволната грижа на државата е всушност најголемата негрижа за талентираните студенти и не ...

Read More »