Don't Miss
Home / Tag Archives: век

Tag Archives: век

Во најновиот број на ФОКУС ќе прочитате

ЗА НЕШТАТА ДА СТАНАТ ПОЈАСНИ Владина службеничка ми поднела преставка дека сум ја дискриминирал оти на „Телма“ државната администрација сум ја нарекол „монструм“. Да не е монструозно, би било смешно или за сожалување? Ако е и од ДПМНЕ-очајничка, многу е! ...

Read More »

Мало Морген

Целиот свет се дрма, се тресе, поради внатрешно политички превирања во САД. Битката е меѓу Трамповата концепција за градење на партнерски односи со Русија, и концепцијата на т.н. длабока држава протежирана од Обама и Хилари Клинтон. Со најновите санкции воведени ...

Read More »