Don't Miss
Home / Tag Archives: Велковски

Tag Archives: Велковски

Шверцовал дваесетмина во еден автомобил

Со дванаесет мигранти напикани во автомобил организатор на меѓународна група за криумчарење вчера неколку часа и бегал на полицијата по македонските автопатишта. Возачот бил совладан, а во автомобилот биле пронајдени мигранти од Пакистан и Египет. Двајца мигранти биле пронајдени во ...

Read More »