Don't Miss
Home / Tag Archives: Верушевски

Tag Archives: Верушевски

Груевски за сведочењето на Верушевски

Поранешиот премиер, а сега азилант во Унгарија, Никоа Груевски денеска се јави со едно долго четиво на Фејсбук како реакција на денешното сведочење на Зоран Верушевски. Груевски вели дека со ова вистината испливала на површина, а таа била дека „бомбите“ ...

Read More »