Home / Tag Archives: весниците

Tag Archives: весниците

Договор за субвенции за печатените медиуми

Здружението на новинарите на Македонија заедно со претставници на печатените медиуми денес се сретнаа со министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски. На средбата се разговараше за можноста за субвенционирање на печатените медиуми во Македонија. Оваа тема беше иницирана од ЗНМ ...

Read More »