Home / Tag Archives: вежба

Tag Archives: вежба

Француски ги обучуваат нашите пожарникари како да бидат ефикасни на непристапни патеки

Француски обучувачи неколку дена обучуваат пожарникари  од Битола , Прилеп и Тетово и со нив споделуваат искуства  за извлекување од непристапни патеки. Обуката е само продолжување на соработката меѓу македонските и француските обучувачи што ја обезбеди фрнцуската амбасада во Република ...

Read More »