Home / Tag Archives: видеа

Tag Archives: видеа

Градоначалникот Талески имал приватна фирма за снимање филмови

Градоначалникот на Битола, Владимир Талески имал фирма за снимање на филмови, видеофилмови и телевизиска програма. Талески прред да стани градоначалник уште на 30 август 2004 година заедно со уште еден висок функционер на ВМРО ДПМНЕ и друг близок роднина сопругата ...

Read More »

Убавините на Македонија низ нови 15 промотивни видеа на СИ-ЕН-ЕН

Една од највлијателните телевизии во светот, американската СИ-ЕН -ЕН ќе сними 15 промотивни спотови за убавините на Македонија. Мостови,тврдини,манастири,и природа со која може да се пофали Македонија ќе бидат дел од видео-лентите на телевизискиот џин СИ-ЕН-ЕН,кои на крајот ќе се ...

Read More »