Don't Miss
Home / Tag Archives: викендов

Tag Archives: викендов

Духот на Мурато живее на Пелистер

Со својот  успех тој се запиша во книгата на вечните. Доказ за тоа се стотиците алпинисти и планинари, кои секоја година по повод одбележувањето на 10 мај, денот на неговото искачување на Монт Еверест го одбележуваат со традиционалниот марш Мнозина ...

Read More »