Home / Tag Archives: винарници

Tag Archives: винарници

Боемски вински салон

 На 27 декември 2018 година во холот на Народен театар Битола со почеток од 15 часот ќе се одржи првото издание на „Боемскиот вински салон“ во Битола, -Завршувајќи ја успешно 2018 година за нашата организација, сакаме на Битола и Пелагонискиот ...

Read More »