Home / Tag Archives: Влада. Спасовски

Tag Archives: Влада. Спасовски

Владата донесе одлука за воведување на полициски час

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија вечерва имаше вонредно обраќање по повод воведувањето ограничување на движењето на сите граѓани (полициски час). Во прилог на ова соопштение ви го пренесуваме обраќањето на премиерот Спасовски во целост: Објавувам дека Владата на ...

Read More »