Don't Miss
Home / Tag Archives: Владимир Пешевски

Tag Archives: Владимир Пешевски

СЈО инсистира на притвор за Пешевски

Поранешниот вицепремиер Владимир Пешевски, обвинет во предметот на Специјалното јавно обвинителство „Траекторија“ е шокиран од барањето на СЈО за притвор за човек како него, кој работел за интересите на Република Македонија и благодарение на неговата работа 10 илијади лица добиле ...

Read More »