Don't Miss
Home / Tag Archives: влашки

Tag Archives: влашки

Чествување за Милтон Манаки

На Влашките гробишта во Битола денеска беше организирано чествување по повод 51 година од смртта на првиот филмски снимател на Балканот Милтон Манаки. Чествувањето беше во организација на Комуната на Власите, а покровител на манифестацијата е градоначалникот на општината Битола, ...

Read More »