Don't Miss
Home / Tag Archives: волја

Tag Archives: волја

Мирка Велиновска: ВМРО на изборите ќе победи во Свирипичино

Во својата колумна на порталот Дудинка “партизанката “ Мирка Велиновска пишува дека поразот на ВМРО ДПМНЕ на локалните избори не може да се спречи и дека оваа партија, чиј мегафон беше Мирка, може да се надева на победа во Свирипичино. ...

Read More »