Don't Miss
Home / Tag Archives: возачка

Tag Archives: возачка

Битола ќе добие полигон за полагање возачки испити

Во 12 години владеење, ДПМНЕ покрај тоа што не направија ништо ни го уништија и тоа што го имавме. Повеќе од 4 години Битола е оставена без полигон за полагање возачки испити. Откако во мај 2013 е донесено решение за ...

Read More »