Don't Miss
Home / Tag Archives: возење

Tag Archives: возење

Возете внимателно и одговорно за време на празниците

Во пресрет на празниците 1 Мај и Велигден, се очекува зголемување на фрекфенцијата во сообраќајот, патувања на подолги дестинации, излети во природа и дружења со семејството и пријателите. Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) ви ги честита ...

Read More »