Don't Miss
Home / Tag Archives: возниот

Tag Archives: возниот

Обновен возниот парк на “Стрежево” со теренски возила

                           Благодарение на доброто и економично работење,ЈП “ Стрежево “ Битола во првото тромесечие од годината оствари добивка од 10.086.059 денари.           Средствата од остварената добивка, со одлука на менаџерскиот тим се искористени за  обнова на возниот парк и ...

Read More »