Home / Tag Archives: возвратна

Tag Archives: возвратна

Културно- уметнички концерт на Новаци и КУД Далмација

Продолжува соработката на двете збратимени општини Новаци и Дуги Рат. Овојпат на гости во Новаци дојде културно- ументичкото друштво Далмација кое заедно со културно ументичкото друштво Новаци одржаа заеднички концерт на традиционални песни и танци. -Имаме огромно задоволство да им ...

Read More »