Home / Tag Archives: вредности

Tag Archives: вредности

ОУ „Аврам Писевски” прослави 30 години постоење

Со богата и разновидна програма, денеска, учениците и наставниот кадар, го одбележаа 30-годишното постоење на основното училиште „Аврам Писевски” во населбата Бардовци. По тој повод, градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски присуствуваше на културно забавната претстава во рамките на патрониот ...

Read More »

Црвен крст со танц на младите ќе ги промовира хуманите вредности

Во рамките на Националната програма на Црвен крст на Р.Македонија, Црвен крст во акција-промоција на хумани вредности (ЦКА-ПХВ), која веќе 17 години се спроведува во Македонија, младите учат за културата како систем на вредности, за културата на дијалог како основен ...

Read More »