Don't Miss
Home / Tag Archives: врие

Tag Archives: врие

Талевски најави трка за четврт мандат

Во ВМРО ДПМНЕ во Битола врие, откако деновиве актуелниот градоначалник Владимир Талески најавил трка за четврт мандат. И покрај критиките што Талески ги добил наводно на неодамнешната средба со лидерот на партијата Никола Груевски, Владимир Талески деновиве најавил дека  донел ...

Read More »