Don't Miss
Home / Tag Archives: врвно

Tag Archives: врвно

Францускиот виртуоз Ричард Галијано ѕвезда на Фестивалот “Музика од светот“

Националната установа Центар за култура- Битола ќе го организира шестото по ред издание на Фестивалот “Музика од светот“ што во Битола ќе се одржува од шести до осми ноември оваа година. Главна ѕвезда на Фестивалот ќе биде музичар од светски ...

Read More »