Don't Miss
Home / Tag Archives: втор круг

Tag Archives: втор круг

Увидот во Избирачкиот список од 21 август

Државната изборна комисија (ДИК) е подготвена за одржување на локалните избори на 15 октомври и денеска со девет гласа „за“ и ниту еден против го усвои Роковникот за извршување изборни дејствија. Кампањата почнува на 25 септември.  Претседателот на ДИК, Александар ...

Read More »