Don't Miss
Home / Tag Archives: второ

Tag Archives: второ

Второ место за Ана Гаштарова на фестивал во Конин, Полска

Ана Гаштарова, како единствена претставничка на Македонија и на интернационалниот фестивал на детска песна „Тралала“ од Битола, од 10 до 15 јуни, по директна покана од г-ѓа Кристина Пиотровска, продуцентка во Полската национална телевизија, учествуваше на 36-от Меѓународен фестивал на ...

Read More »