Don't Miss
Home / Tag Archives: Вук Јеремик

Tag Archives: Вук Јеремик

Вук Јеремиќ: Заев ѕвезда во Њујорк

Вук Јеремиќ во јавување во живо од Њујорк на телевизијата Н1 рече дека од балканските лидери само македонскиот премиер Зоран Заев им бил интересен на светските лидери и на некој начин бил ѕвезда на Генералното собранието на Обединетите нации. Јеремиќ ...

Read More »