Home / Tag Archives: забрзување

Tag Archives: забрзување

Груевски: Евроинтеграцијата ги забрзува реформите

Преку економскиот раст, подобрата инфраструктура и креирањето на работни места би се намалиле разликите помеѓу земјите од Балканот и земјите од Европската Унија истакнаа лидерите од Балкнаот на на Виенскиот економски форум што денеска се одржува во Тирана, Албанија, на ...

Read More »